Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'De Hansen openen jacht op extra zetels'

Hans Vets

De gemeenteraadsverkiezingen in oktober naderen zowat.  De tijd vliegt.  Zeker in politiek.  De zenuwen bij de lokale partijen beginnen al te sidderen.

'We schuiven de kandidatuur van Hans Vets als lijsttrekker en kandidaat burgemeester bij de gemeenteraadsverkiezingen naar voor", zegt voorzitter Stadslijst Hans Horemans ('Hanz Duval'). 

"Hans belichaamt de vernieuwende geest die de Stadslijst wil brengen in het lokale bestuur en in de politiek.  Momenteel 1 zetel in de raad. 

In een tijd waarin verandering en frisse ideeën noodzakelijk zijn, staat de Stadslijst op voor een fundamentele omwenteling in ons stadsbestuur.

Hans (1963) werd geboren in Herentals uit een arbeidersgezin, is ingenieur van opleiding, een ICT-ondernemer en bestuurder van ondernemingen. Hij is niet alleen een bekend gezicht in onze gemeenschap, o.a. als de man achter de overkapping van de ijspiste tijdens zijn voorzitterschap van HYC, maar ook een visionair die gelooft in een dynamische aanpak om de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden. Z'n kandidatuur markeert een keerpunt en symboliseert de roep van vele inwoners om een betrokken en vooruitstrevend leiderschap in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.

De Stadslijst vertegenwoordigt niet alleen een individu, maar een beweging naar transparantie, inclusiviteit en daadwerkelijke verandering. Hans brengt niet alleen ervaring en toewijding met zich mee, maar ook de belofte van een nieuw tijdperk in onze lokale politiek.

Samen met Hans willen we een frisse wind laten waaien door de gangen van het stadhuis AC en de politieke arena. We willen een bestuur dat luistert naar haar inwoners, dat open staat voor nieuwe ideeën en dat gericht is op een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Op 13 oktober  hebben we de kans om te kiezen voor een verandering die nodig is, een verandering die de kracht van onze gemeenschap weerspiegelt. Laten we gezamenlijk de weg inslaan naar een vernieuwd bestuur en een politiek die echt dicht bij de mensen staat."

Opinie NNieuws : 'Verandering... ? Wat ?'

'De kracht van verandering...', een propaganda-slogan die zo vaak is gebruikt, of beter misbruikt, door de populisten, de separatisten, ex-Volksunie N-VA.  Maar  nooit verandering heeft gebracht.  Zeker niet in Herentals.

Gaan de Hansen van Stadslijst met méér dan 1 zetel in het AC politiek inbreken ? Waar blijft hun publiekslieveling Cois Vermeulen ?

Gaan de lokale afdelingen van de nationale partijen - zowel Vivaldi als de oppositie -  in oktober op hun bek gaan zoals in Nederland?'

Wordt vervolgd.

Foto : Hans Vets.

Hans Vets

Deel dit artikel